top of page
Portrait-logo-SV.png

Има ли случайности?


Когато телефонът ми иззвъня онзи януарски ден, не предполагах каква вълнуваща и уникална изненада ще ми поднесе съдбата. Трябваше да се срещна с две бъдещи мами, които бяха като две капки вода! Искаха да обсъдим фотосесиите за бременни, а по това време течеше и промоцията, включваща сесия за новородено. Незная за колегите, но за мен снимките на бъдещи мами и техните новородени съкровища са много съкровени мигове от живота на всяко семейство, и смятам за чест когато тази задача е възложена на мен!

Видяхме се, харесахме се, както се казва, и направихме сценарий на сесиите. Тук е мястото да им благодаря за доверието и търпението! Всяка моя насока и предложение бяха сърдечно приемани, в резлтат на което се получиха прекрасни спомени и забавни моменти! С помощта на силните половинки успяхме да уловим и моменти зад кадър и така се получи стахотен видео-спомен от тези три месеца работа! Насладете му се!


Видеото е споделено с изричното съгласие на участващите!12件のコメント


Sever Yordanova
Sever Yordanova
2019年8月08日

И ние благодарим:)

いいね!

office.aureahora
office.aureahora
2019年8月08日

Благодарим за участието!

いいね!

Участвам!

いいね!

Участвам :)

いいね!

Участвам :) А по темата със случайностите и съвпаденията, както се казваше в един филм "Every event is inevitable - if it wasn't, it wouldn't have happened." :)

いいね!
bottom of page