top of page
Portrait-logo-SV.png

Спяща Звездичка



Фотосесия Новородено

ЛУКС – С новородено никога не знаеш как ще започне деня, а и завършва ли въобще – това е една друга тема:) Но за снимките - фотосесията понякога може да е голямо предизвикателство за родителите, но повярвайте - струва си! Вече всеки има хубава камера или скъп телефон, който прави страхотни снимки, но изживяването е индивидуално, оператора (мама) не е в кадър, а и професионалния поглед също е от голямо значение!

Луксозната сесия за новородено е нещо различно и тъй като повечето хора се питат какво пък чак толкова й е специалното реших да напиша няколко реда, за да направи всеки своя информиран избор.

 

На първо място е времето. При тази сесия има време за всичко, не се бърза, бебето води действията ни. Следват специално изработените ръчни аксесоари и облекла, както и подбраните материи за увиване, постилане и т.н. широко отварят вратите към постигането на прекрасен резултат, който ще краси Вашия дом цял живот. Естествено фотографът - опитът и неговото визуализиране, е най-важният елемент тъй като без него с колкото време и аксесоари да разполагаме нищо няма да се получи. Предлагам голям избор на аксесоари и материали от които майката да избере с какво ще снимаме бебето така че да подчертаем крехкостта, нежността, ласките, грижата и любовта! Всеки аксесоар е старателно почистен с бебешки препарат и е съобразен с нежната бебешка кожа! Да, то обикновено има прекрасни дрешки, но тези снимки са за Вас, а не за рекламна кампания и аз искам да разкажа за Вашето бебе, а не за актуалните модни линии. Искам да разкажа колко е крехко, нежно; как сънува и усеща майчината ласка и глас. Как блажено

се е свило на кравайче и може да спи сладко където и да е – в кош, на възглавница, върху ръката на татко, в прегръдката на мама.

Родителите също трябва да се подготвят и затова обсъждаме различните визии, техните желания и възможностите на бебето за различни пози. Всичко е съобразено и настроено спрямо бебето!

Помислете за тези първи спомени и си запазете ден за снимки!

bottom of page