top of page
Portrait-logo-SV.png

Decoy - "Примамка" или как нагласата на фотографа променя снимката

Преди няколко години когато в мен започна да се поражда съмнението, че всеки фотограф представя действителността (и в известна степен може да я "манипулира") според собствения си мироглед, ценностна система и убеждения. И ето, "случайността" ме запозна с проекта "Примамка" на Канон. Съмненията ми се потвърдиха официално. Неотдавна отново се замислих за това и реших да го споделя за тези от вас, които не са запознати. кликнете на снимката или заглавието на проекта


Не случайно Ви представям този интересен проект, защото е време да се замислите кое точно ви харесва в работата на някой фотограф*, а не сляпо да се водите от модерното за деня.

Има огромно значение кой стои зад камерата - фото или видео, защото този някой предава директно своята енергия и емоции върху вашите кадри, вашите спомени.

Въпреки огромния пазар на утвърдени професионалисти и ентусиасти-любители вярвам, че фотографите, които са "вашата кръвна група" се броят на пръстите на едната Ви ръка. Освен това, както вие, така и те също се развиват личностно и професионално, и ако вчера сте си допаднали с някой, утре може да не е така.


Потърсихте ли?


Намерихте ли?



*важи с пълна сила за всички услуги и стоки, които ползвате, както и не само в ежедневието.

bottom of page