top of page
IMG_1983.jpg

Коледни сесии 2023

 
 Коледните сесии започнаха и при нас! 
 
И тази година декорите са три. Снимките ще се провеждат през уикендите от началото на ноември до средата на януари 2024 г.

За свободни часове моля обадете се и резервирайте по телефона.
 
За да запазите час е необходимо да направите предплащане по банков път или чрез Револют на стойност 50 лв. Сумата се приспада от общата за фотосесията. При отлагане на часа поради заболяване се презаписва друга свободна дата и час, а при отмяна на часа - сумата не се възстановява.  
 
Моля да спазвате часовете, т.к. всяко закъснение се отразява на Вашето време за снимки.
Оставям по 15 мин. между сесиите за почистване, дезинфекция и проветряване. В студиото се поддържа чисто, затова може да си носите чисти обувки за снимките, имате възможност да сменяте и тоалети. 

Във фотосесията могат да участват всички членове на семейството – мама, татко и децата  Ако желаете снимки с друго семейство се запазват два последователни часа, а общите кадри правим между сесиите.  

 
Цената е 180 лв. - 20 обработени кадъра, всеки допълнителен кадър се доплаща по 7 лв. 
*Бонус за тези, които се снимат през м. ноември - 5 кадъра подарък!

До два дни след фотосесията ще получите линк, където да направите избора на кадри. Обработката става в срок до седмица след избора на снимки.
Необработени кадри не се предават! 

Тези, които се снимат до 17.12 ще си получат снимките преди Коледа, а всички останали - след празниците, като искам да уточня, че ще продължа с обработката след празниците.
 
Почерпката за малките клиенти с благодарност за щедрите усмивки е гарантирана!

bottom of page